Lalalaaa ^^

Några dagar sen sist, men bloggar lite när jag känner att jag har lust :) .
Idag har jag då vatt på mellandagsrean med Nickis, Rasmus och Stina eller ja, mer Stina :)  för va ju henne jag gick på stan med eftersom de andra två skulle till samarkand :)
Efter två timmars letande så hittade jag tillsluten klänning till nyår :) . Hyfsat snygg faktiskt .. Dock måste jag sy upp den lite 00 .. inte lätt att vara kort med stora bröst. *hehehehe* Klänningen som passade runt  brösten gick ju såklart ner till knäna (Y) SNYGGT ! :D nat. aja :)

Har iaf käkat och packat nu. Så snart kommer Staffan och hämtar mig :) . *nice nice ... Sen blir de Vilshult i tre dagar O.o Kommer dö lite smått ;(;( .. ingen dator eller internet. Så ni får helt enkelt höra av er på mobilen.

YEAS !  men nej, nu ska jag packa ner de sista sen pyyysa !


PUSSS ♥

Barnvakt!

Sitter just nu barnvakt hos min syrra :) och Eddiiiiee (4år) är föööör gullig xD fast han är ganska arg på mig just nu. :) För han lät mig måla hans tånaglar på han ena fot (A) och jag lovade att ta bort det direkt, men nu vägrar jag :) HAH har t om försökt muta honom med pengar att ha kvar de tills hans mamma kommer hem, men iiiiicke ! det va han tydligen inte så sugen på:) sen nyss så la jag han på en stol typ. så när han låg där och sprattlade så skrek han: " SARA JAG KAN BRYYYYTA MIN RYYYYYYYYYYGGGG! "  :D (A)

Fast just nu har jag lust att ta ett bad eller något :o ,, hoppar väl i duschen sen :) och så längtar jag tills mamma och pappa kommer och häääämtar mig, men lär ju inte bli förennnss inatt typ -.-' Eftersom dom julhandlar i stan (växjö) .. och som de flesta vet så tar det hundra år för dom att handla. *suck.

Aja, ikväll blir de nog åka en tur i Nichooolas nya bil 8') för de lovade han inatt. Ska självklart få med Stina också :)   Sen imon är de ju julafton :o ...

MEN NEEEEJ ! nu ska jag duscha sen försöka tvinga ut alla barnen i snön O.o


PUSSSS HEJ ! :D

Ingen julstämning alls :(

REEEKOOOOORD ! Sara Nilsson somnade lite efter tolv igår kväll :o :o :o  Framför TVN t om :o  ojoj ! hahah :D  jag är jätte glad över det :) ,
men dock så blev de ingen skola idag. Vaknade och de  bara tog emot. sen somnade jag om.. Vaknade halv sju  (Y) .. Tog det emot ännu mer .. sådär ni vet. ja hmm. klarade inte det  bara -.- så dålig . Aja.
Mådde lite illa med. Så skyllde på det. Sen snacka jag lite med Tegis på msn. Doktor Johan berättade för mig vad det nog var för fel och jag tror han har helt rätt i det. Sen gick jag och la mig en skvätt. Va jätte pigg, men lyckades somna ändå. Sen vaknade jag, somnade, vaknade hela tiden -.-' men lyckades ändå ligga i sängen  ( läs soffan ) till ett 00 ....

Klockan är för fan redan halv tre nu :o hahah, omg. Men nu people ska jag ringa mamma och fråga var vi ska ha julgranen i år :) Sen ska jag julpynta ! :D va ju as arg över det igår. Gick runt och skällde på mamma och pappa och sa att det var deras fel att jag inte hade någon julstämning :) Så ska ägna två dagar åt att julpynta ! :)  imon ska jag fixa mitt rum. Får ju grejerna av mormis ikväll. Pappa hämtade dom innan jobbet så  8')


SJUUUUUUKT BEROENDE AV DENNA !   :

http://www.youtube.com/watch?v=4lRbb6X7MVw&feature=PlayList&p=222BB6818542BBC7&index=0

Nej, jag vet inte hur man lägger in sånt där youtube klipp. så lägger in länken ;) :D


Take care, ♥

Niiiice helg ! :)

Aha, blev en bra helg ändå ju :) .. I fredags blev de nattöppet med Stina. Fast vi satt mest ner och snackade (A) :D sen kom Nickis en sväng med.  Gick hem redan vid tolv tiden :o helt sjukt xD :)  men jag va så sjukt trött. Så kom jag hem till en säng där Tor och Eddie sov, så kröp ner med dom :) Mysigt !

Igår då ( lördag ) så blev de lite snabbt bestämt att vi skulle dricka. Så jag, nickis och stina traskade hem till nickis mamma och satte igång ;) . hahah sen gick vi vidare till Emil där någon Christoffer med va. Sen kom de och gick folk (Y) :D hahah , Sjukt nice kväll iaf ! :)

Idag har det bara vatt chill. Myste med Viktor hela förmiddagen typ :) vi va ute och gick med Nisse och satt och drack saft osv xD :) Sen kom mormis och alla syskonen med ungar och grejer. Så vi blev ju en del folk. Fikade och hade oss ! Perfekt söndag :')

Men nu ska jag traska ner och dricka lite sen ska jag och Stinet ut och gå med Nisse the man :)

Take care ♥

11 december

Jävlar vad tiden går :o 11 december redan ju. Helt sjukt !

men iaf. Idag hade jag kvällen i skolan. Hade tänkt mig att jag skulle gå upp vid tio och hinna göra en massa innan jag skulle iväg :) . men nej. jag va så trött när jag vaknade att jag inte pallade. så ställde om alarmet några ggr sen blev de en del snoozande... kom iaf upp vid tolv 00 .. så hann knappt något. *suck*
Men det var ganska soft i skolan. Hade julbord ju och jag fick gå redan vid åtta för att min sista buss gick tjugo över :) Sa att jag inte hade möjlighet till att sova i stan eller något (A) .. fast de hade jag ju egentligen, men ville bara hem.

När jag kom hem så märkte jag att vi fått grejerna från miljöpartyt :D  *yeay ! 
Så var självklart tvungen att testa dom sen. Tvålen va helt sjukt bra :o trodde verkligen inte det. Man tryckte typ ut skum som man bara skulle klicka på huden sen skölja av med vatten :o Det sjuka var att allt mitt puder och skit försvann direkt :o . Fattar ni DIREKT !  annars brukar jag få stå med tvål och sen inte få bort allt = Sara´s handduk är typ brun ;) :D xD
Sen köpte jag en deo typ, det var som en "kristall" som man skulle fukta lite sen ta i armhålan. Luktar inget, är inte så där blött och klibbigt och blir inga vita fläckar och den är bra :o helt sjukt. Dessutom är man torr hela tiden :) man kan tydligen ta den lite var som där man inte vill svettas xD och sen funkar den tydligen på små sår för att de ska läka snabbare och så kan man ta de på insektsbet så de inte kliar :o  Ska tydligen hålla i ett år med :o DE NI !  .. dessutom var grejerna miljövänliga. Inga kemikalier eller något :)  HOHOHO ! miljövääänliga Sara :D

Ehm ja. nej nu får jag avsluta min lilla försäljar grej eller vad man kan kalla det xD va bara tvungen att skriva om det för är helt chockad över att det faktiskt funkar :o .. HAH :D


Men ja. Gooooodnatt folket  ♥

Måndag

Seeegt seeegt seeegt !

Hoppade skolan idag. Råkade försova mig lite. Så blev arg och sjukanmälde mig sen somnade jag om.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Varit duktig och diskat lite och så 00 .. annars inget. Är just nu sjukt uttråkad. Vill göra något 00 men verkar inte finnas något att hitta på. Dessutom är jag på sjukt dåligt humör så behöver muntras upp lite :(

Hmm.. Föresten så bestämde jag mig igår (söndag) för att inte dricka förenns nyår, men det sket ju sig direkt idag. Nickis blev as sur för att jag typ "avbokade" fredag. Så efter typ fem minuter så hade hon övertalat mig. *suck* hatar henne lite ibland faktiskt ! haha :) , Annars inget ? Helsingborg i helgen va helt okej. Hade inte överdrivet kul i lördags. men tur att födelsedagsbarnet hade det iaf :) inte för att jag hade tråkigt direkt, men har haft roligare ;) :D hah..
aja. nu ska jag nog ringa Emma och prata om i helgen. Efter det ska jag spamma nicholas så att vi alla hittar på något idag ! :)


Puss Pussss ♥

Snabbt inlägg !

Får bli ett litet snabbt inlägg ikväll.
Dagen har varit okej. Förutom att jag missade bussen imorse och att en liten kines unge spydde i den bussen jag tog (Y). Dom torkade såklart upp och allt, men det luktade ju. USS" och ingen i hela bussen reagerade  :o ? jag satt och andades i min halsduk xD ? men alla bara pratade på och hade sig :s skuma !

Iaf, väl i skolan va de julbord. LAME ! men det gick bra. Efter skolan blev det att möta upp Stina på stan. :) Dagens köp blev en Mascara och idiot sara klantade till det såklart. Jag tog inte en långt bak. tog den längst fram -.- det ska man ALDRIG göra, men jag va för trött för att tänka. fast jag alltid är jätte noga med sånt i vanliga fall.. Så nu har jag ångest över det. Inte för att jag tror alla har användt den, men tänk så många som öppnat och stängt den -.-' i vanliga fall när man stänger den klickar det till. men nej !  :(:( ...

aja. nog om det. Jag borde ha fixat allt direkt när jag komhem som planerat, men nej. som vanligt gör jag inte det. Har inte packat. har inte hängt upp tvätten, har inte duschat -.- .. *suck . men, ska iaf ner och hämta tvätten nu . får bli att hänga den här uppe i mitt rum. Sen blir det väl att plocka fram lite saker sen sova. Får gå upp tidigt imon för att hinna duscha och fixa det sista -.-'
Men nu ska jag sluta gnälla. Min pojkis kommer mest troligt i början av veckan. Vi har ju inte träffats på tre veckor :S helt sjukt. Längsta vi har varit ifrån varandra på länge länge länge länge. Så jag är lite happy ändå mitt i all stress.

Dock är jag väldigt fundersam. Efter denna helgen i Helsingborg funderar jag på att inte dricka förenns jul ? bara två- tre veckor. Skulle va bra för mig. Nu senaste tiden har jag ju druckit varje helg :s . inte inte inte bra !  Sen flippade det ju ur lite för mig förra helgen. Så ska ta det lugnt nu !

men oj. Nu ska jag springa och fixa det sista sen sova !

PUSSSS !  ♥

Natt blogg :)

Idaaaaaag kära vänner har JAG Sara Nilsson Pluggat i två timmar typ *klappar på huvudet* Så nu har jag inget kvar i Religonen ! nice nice nice. bara en del annat *himlar med ögonen* men det tar vi en annan dag :)

Sen har jag haft panik i x antal timmar över att mitt abonnemang går ut på lördag. Så jag har kollat på abonnemang efter abonnemang, telefon efter telefon, Frågat folk efter folk !  blev t om en liten fight på min facebook om telesnor va bra eller dåligt ! :D ,hahah  efter många om och men kom jag fram till att jag nog vill ha ett halebop abonnemang. Hade halebop senast när jag va liten 8')  då hade jag och alla mina coola kompisar det för då ringde vi gratis till varann :) Om jag inte minns helt fel så va nog Nikki den enda som inte hade det ? xD :D hon va ju inte lika cool som resten av packet ;) :D men iaf nog om minnen. Det kom iaf fram att dom som jag pratar mest med har halebop :o ? för någon vecka sen va jag helt " fan ingen som har det längre" men alla har tydligen haft det i smyg :o sen nu har min mamms och papps skaffat det igen. nu när deras telia abonnemang också har gått ut :) *tummen upp* Men så iaf.. så kom jag på att om jag tar ett abonnemang så kommer det inte hem förenns nästa vecka :o och då är jag utan mobilnummer i några dagar :o ? eftersom det går ut  på lördag. så då hade jag panik över det- :( .. visste inte hur jag skulle göra. Gick och la mig klar vaken och fundersam.. Då kom jag på det *glödlampa* Jag har ett halebop kontantkort som jag inte ens hade brutit upp förpackningen :D så jag hoppade upp ur sängen ( läs soffan ) och sprang och kollade upp det. Jo, mkt riktigt. Så var ju tvungen att fixa allt med det ! :D så underbart ! Det gick tydligen ut denna månaden :o stog man skulle aktivera det innan december 2009, men som tur var så funkade det ändå. Så nu har jag 101 kr och 5000 gratis sms :D  för det låg ett litet erbjudande i kuveret med :D dock skulle man få 100 kr extra när man registrerade det, men icke -.- så jag blev lite sur för det.

Aja. blev ett långt  inlägg om abonnemang ! :D men jag är stolt för jag fixade det 8') dock är jag lite sur på nicholas för att han somnade framför datorn som vanligt -.-' Jävla tråkmåns. HAH :D

AJA ! Funderar på att ha det nya nummret i den söndriga mobilen så länge tills abonnemanget har gått ut. Så kanske man hinner informera alla om mitt nya nummer osv :) , Så säg till om ni som läser detta vill ha det ;)

PUSS PUSSSS ! ♥

1 December

Skulle egentligen med Stinet till stan idag, men nej :) vaknade vid tolv. Så blev att vi åkte till Tingsryd istä och skulle ta hål i öronen, men på vägen dit så bestämde vi med nicke och robin att vi skulle åka med dom till karlshamn. Så skulle vi iaf ta hål i öronen för dom höll ändå på att besiktga nickes bil :) . Så när vi kom dit så va de svin mkt folk så vi sket i det och gick till Börjes istä ;) , där Stina skulle spegla sig i ett år xD

Sen när jag skulle betala så I kassan så hade jag massa lösa pengar så tänkte jag att jag kan betala med det, men så fattades det 4 kr. så jag kollade jag bak på Stina och bah: har du en femma? hon : näe. så jag bah: kan du ta resten på kortet ?hon : åhh 00 det är så jobbigt. haha jag: men ta allt på kortet istä :) , Så bara ser jag en hand komma fram framför ögonen på mig :o med en femma xD så va de kvinnan bakom mig och Stina xD

Sen blev de karlshamn med pojkarna. Massa trevligt :)


Annars har inget hänt i mitt sååååå intressanta liv :) ! Skulle pluggat nu ikväll -.- men nej. kunde inte koncentrera mig. Så blev inte så mkt pluggande. Bestämde mig för att skolka imon (A) , har bara omprovet sen typ någon debatt. Så orkar inte  :) .. Så ska plugga heeeela dagen ! försöka bli av med så mycket som möjligt och kanske ringa och kolla praktikplats 00 ..

Nej, nu ska jag nog hoppa i säng.

Pusss ♥

30 November !

Halloooj !

Sjukt trött, men kände mig tvungen att skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig.
Varit en helt okej dag faktiskt. Dock fick jag en järnbit i handen i skolan -.- Så tvingade JO att leta efter någon nål. Sen blev det operation a la Sara  :( Smärta !! 

Efter skolan så bestämde jag mig för att skita i tre bussen fast jag skulle hunnit. Så väntade jag på Sofie sen gick vi lite på stan. Hittade inte ett dugg :o ,  Väl på bussen så tjatade Sofie ihjäl sig på bussen om att jag skulle hänga med till Ronneby och överraska Emma. Efter mycket om och men så gick jag med på det xD :) och ångrar inte det ett dugg. Emma blev jätte chockad när hon öppnade dörren. Stog bara och stirrade på mig :D , Hahah.. Så vi traskade in hos tanten och drack vin och babblade :) , Sen drog vi vidare till något ställe ?, men vi ville inte stanna där.. Så gick och till alla möjliga andra ställen som självklart va stängda -.-'  Så vi fick gå tillbaka. Men det blev bra av det ändå ! :) planerade lite på näst nästa helg ? tror det blir då iaf. Då ska dom två sötnosarna komma hem till mig sen blir det utgång med resten av gamla tjejligan :) , För då har vi alla fyllt 18 ;) Ska bli sjukt mys !

Iaf. När jag väl kom hem från Ronneby så satte jag mig och började betala räkningar xD hahah, kanske inte smartaste grejen när man är lite små lullig ;) , men tror inte det blev något fel iaf :D hoppas inte det åtminstonde 00..


Aja. Nu ska jag hoppa i säng. Har ju lovat Stina att hänga med henne in till Växjö imon på min lediga dag = gå upp tidigt ändå, men inte lika tidigt iförsig.. men ja har iaf lovat för hon ville ju shoppa lite. Så hoppas även på att jag hittar något. Ska åtminstonde köpa en ny mascara :) och kanske lite armband ? eller önskar jag mig armband av Johan i julklapp ? :) Får se lite hur det blir ,

Puss Pusss ♥

RSS 2.0