Tisdag :)

Tisdag = köksdag i skolan.. gick svin bra idag faktiskt :D jag är stolt över mig själv :) , wihuu ^^ .. Efter skolan så stannade jag i stan och umgicks lite.. vi skulle egentligen till Evedal och steka i solen, men det blev jätte mulligt så vi hoppade de.. så jag åkte till tingsryd till brossan och hjälpte dom lite :D , jag, jens och patrik byggde ihop ett party tält :D OH YEAH ! för vi är bra :) .. hmm jaa .. annars inget nytt ?  Jobbig kväll som fan.. men ja.. de ordnar nog sig på något sätt..
Imorgon ska jag iaf dra till Johan, vi har en del att reda ut osv.. Så det blir nog att jag stannar där tills fredag förmiddag sen åker jag till skolan :) ..


Take care / s

Fia med Knuff is the shit :D

Hur normalt är det att sitta hemma en fredag kväll och spela fia med knuff ?
SUPER NORMALT :D hahah xD nämen okej... Har spelat hela hela dagen.. väldigt beroende framkallande..
men sen nu på kvällen så har jag spelat med sanni, petta och fränk :) ,. mycket roligt :D

Annars finns de vell inte så mycket att säga?  är sjukt besviken på mina såkallade vänner, som klagar så mycket på att jag är i skååååne hela tiden enligt dom.. men nu när jag har vatt hemma och ska va hemma hela denna långhelgen så är det ingen som vill va typ ? skit kul. -.-'  gaaah . så jag har bara suttit hemma och glott..  aja. som tur är så är det äntligen lördag imorgon = filmkväll hos sanni :) yeay.

Allt suger föressten :) , Inget sommarjobb... och pojkvänner kan dra åt helvete. och kompisar med för den delen.. eller inte alla. men nästan alla.





Take care / s


 

20 maj

För idag är det ingen vanliiiiig daaaaaaaag, nej för idag är det PATRIIIIKS FÖDELSEEDAAAAAAAG !  HURRA HURRA HURRRRAAAAAAAAAAAAAA   !!!  pojken fyller ju gammal :o.. :D:D

Förövrigt händer vell inget roligt direkt. Jag har typ en maginfluensa bakterie i min maaage, så jag får egentligen inte äta något med mjölk :o för att jag ska kunna bli frisk.. men det är ju inte de lättaste. det är ju fan mjölk i allt xD och jag tänker mig inte för så äter jag något och sen bah: ja just det :o ..   så det går inte så jäkla bra för mig kan jag ju inte säga :) , men aahhh ,..  ehhhh... hmmmm har vell inget annat direkt att skriva :o

förutom att pojkar är skuuuma och duuuuma :( ,.. och att jag är utttrååååkad :o och att jag kommer va de nu i några dagaar :o     soooo  what ever  -.-'


Take care / s

18 maj

Blivit lite inaktivitet igen :o, men jag har vatt iväg hos min kära pojkvän hela helgen så det är därför. Men iaf.. Helgen gick väldigt fort :o , och det är ju snart sommarlov. shiiit 00 ..
Som ni flesta vet så har jag sagt jag skulle ha 100 % närvaro i skolan nu framöver och det ska jag med, men det blev att stanna hemma idag just för att jag mått så illa och haft det så jobbigt med magen.. Sen var det inget direkt viktigt idag enligt mig själv. Eftersom det var det där jävla arbetet och jag är med en person som inte har någon sammarbetsförmåga för 5 öre (Y) ... så denna dagen fick bli ett litet undantag. men ja..
Tiden framöver ser väldigt bra ut faktiskt :o synd man itne hade lite pengar bara :o då hade det verkligen varit perfekt :o :o ..


Ojdå, nu när jag kollade vilket datum det var så kom jag på att min kära bror fyller år om 2 dagar :D . ojoj . men kalaset är ju inte förenns i slutet av månaden ändå :P och jag och min syster pratade om igår att vi hoppades på att det va i tingsryd eftersom det är tingsryd festivalen då :P så då jävlar ska jag och syrran ut och röja ;) HAHA :D men tror dom bestämt vi ska ha kalaset / festen här i ryd -.- *suck* men vi snackade om att ut och röja i öltältet på östersjö istä eftersom jag fyllt 18 då :D  och de va t om. min kära syster som hade planerat xD ?  aja hon är för rolig hon :D pappa beklagade sig bara om att då skulle han vell få samtal hem från polisen i år om båda hans döttrar istä för bara en xD hahah :D men ja.. jag kom och tänka på en sak. som kan låta lite hemsk ? jag är glad att min syrra skilde sig i vintras? eftersom innan va hon aldrig hemma direkt fast hon bara bodde två min härifrån.. men nu är hon hemma typ varje dag och hon har blivit så jävla mkt roligare.. nu är hon inte bara en sån där tråkig gamal syrra :o nu är hon fan lite cool igen:D  hahah :D va hemsk jag kan va ibland :D :D  oooh . va jag lääängtar tills min födelsedaaaaaag... jag ska lätt festa sönder  ? fast vet inte med vem eller var än :o det enda jag vet är att jag iaf efter det ska fixa mina tatueringar och allt :D WIHUU ! :D

HAHHA men aah. nu precis bestämde jag mig för att börja om lite.. Bli trevlig av mig osv... bad t om precis ursäkt till en tjej som jag inte själv tycker att jag gjorde något fel emot. Okej jag sa väldigt elaka saker till henne i höstas men jag menade allt (A) :D men jag ska bli snäll som sagt :)  och jag ska försöka bli vän med henne eftersom det kommer att underlätta en del för min kåmpis :) , hahah ;D , men ja.. tror hon kommer be mig dra åt helvete :D jhahah men man kan alltid försöka (A) :D:D

aja nu har jag babblat på för mkt så nu ska jag gå och försöka lugna ner mig innan jag ska ringa till tantan och fråga om de blir något sommarjobb elelr itne så jag slipper gå runt och tänka på de 00 ...

Btw. Jag ringde vårdcentralen själv idag för första gången :D och ändrade min tid för att kolla leverfläcken :):) *fett stolt*



Take care / s


Torsdag -.-

Ojdå, lite inaktivitet här ja 00, men det får jag ta igen :D

Senaste dagarna/tiden har jag varit så sjukt pepp på livet, men igår gick de lite utför.. Blir nog mest troligt ingen flytt och säljning av huset.. *suck* jag som är så trött på denna hålan nu. men iaf. sen har ju inte tanten/kvinnan ringt om sommarjobbet. Så jag har börjat se lite negativt på det. verkar inte som det blir något. :(:( gah.  Tycker hon kan ringa nu nu nu nu så jag vet hur de blir.

Dagen: Johan ringde och väckte mig klockan fem nu imorse.. Han väntade tydligen på bussen för han skulle åka hem från någon fest ? Jag som faktiskt är ledig idag blev lite kinkig.., men vi pratade på en stund tills hans mobil dog och jag fick sova igen (A)  sen skulle jag ju egentligen åka till Emma idag med, men jag var så sjukt trött när alarmet ringde så jag stängde av och tänkte jag kunde vila lite innan jag gick upp. Självklart somnade jag om (Y) Missade bussen så det blir nog inget Emma idag -.-' uss uss.. besviken på mig själv :/ men ska se om jag kanske kan lösa det på något sätt..

Nej nu ska jag ta och ringa Emma.. Hon hade tydligen skrivit på msn med  att jag var tvungen att ringa hem till henne för hennes mobil va död.. Självklart blir jag nervös ? liksom hahhah xD jag har kännt Emma sen jag va liten och ringt hem till henne minst en miljon gånger.. Fast det är vell för man aldrig ringer hem till någon längre.. Man ringer ju alltid till den personens mobil.. haha :D

Btw. Stugan är helt färdig betalad nu :D så nu är den bara vår vår vår vår vår :D:D:D ....  bara för det kom jag på en negativ sak till. Jag hade tänkt mig jag skulle lägga lite pengar på mig själv denna månaden som kommer. men så blir inte fallet. Jag beställde den där dressen till Johan som han tjatat om länge. Självklart med en liten baktanke ;) jag kan själv använda den :D hahhah använder ju ändå mycket av hans kläder xD :D men ja... får iaf försöka köpa en bikini och kanske något nytt linne.. det är ju trots allt sommarlov snart 00.. SHIT ! :D wohoo ..

Take care / s

7 Maj

Inte det roligaste att bli väckt klockan åtta på morgonen av att två  barn sitter och sjunger och leker = banka och har sig.
Tillslut när jag väl orkade så gick jag in i mitt andra rum där dom satt tog deras leksaker och satte dom i ett annat rum. Dom traskade fint efter så jag stängde dörren och gick och la mig igen (A)

Sen när jag gått upp så följde jag med min syster till doktorn eftersom hon är sjuk. Hon är tydligen super sjuk, så hon fick medecin och doktorn sa att om inte det vänt och blivit bättre till imon så måste vi åka raka vägen till sjukhuset 00 läskigt. men iaf.
När vi skulle gå så säger doktorn till mig: " du ser väldigt blek ut, känner du dig ofta trött och hängig?"
Jag: " eh ". 
Han: " du borde nog kolla ditt blodvärde." Sen gick han :o

Men ja , ingen direkt händelserik dag.
Förutom att Eddie är för söt :D . Nu på kvällen när dom skulle sova ( i mitt andra rum ) så hörde jag hur bråkig Eddie va. Tillslut så kommer han in till mig säger: " Sara, får jag sova hos dig?" Innan jag ens hade hunnit svara så hade han hoppat upp i min säng xD . Så jag sa att han fick göra de :)
Så nu ligger världens sötaste treåring jämte mig och sover :) . Slipper sova ensam inatt iaf (A) :D de som känns lite " :( " är att han sover ungefär som Johan. Så nu saknar jag honom ännu mer :( ..  buhu ...

Som sagt ... Saknar min kära pojkvän massa. och nu idag så bestämde vi att vi inte skulle va förenns nästa helg :(:( . och vi va inte förra helgen heller.. så nu kommer vi inte va på två helger :( längsta vi vatt utan varann nu på riktigt länge :( ... super jobbigt..

Men det blir en händelserik helg utan pojkvännen. Imon fyller pappa år :D. så då blir de fira han. Sen försöker jag nog hitta på nåt mer och på  Lördag blir de Parti i I-Town :D:D:DD DE GILLAR VI :D yeay ! :)


Fast nu är jag riktigt lack på en viss person. Att du inte ens kan svara är så jävla omoget och att du gör såhär med. Fyfan för dig serriöst. Trodde vi var bättre vänner än såhär. :@  Så jävla dålig stil.


Btw. nyss när jag duschade så upptäckte det skumaste blåmärket på länge :o har liksom inte ens gjort något :s




Nu blir de sängen :*
Take care / s

6 Maj

Dagen började dåligt. Jag vaknade av att klockan ringde, men orkade typ inte. Tänkte att jag sover en stund till. Vaknade en timme senare och orkade inte direkt då heller.. Så kollade om bussen över skogen gick idag och de gjorde den så sov till åtta sen skyndade jag mig upp och gick te bussen xD Så ni ska va glada för att ni inte sett mig idag. Uss så skabbig jag har vatt xD att jag ens gått ut :o men ja :)

Väl i skolan hade vi ingen lärare = Sara gör inte ett skit. Sen efter lunchen så kom två nyktra alkolister och snackade med oss. Ganska intressant :) iaaaaaf, efter det så gick jag  och Viktor och fixade en lapp till sommarjobb inom landstinget.. Sen tog jag bussen hem :) ,träffade pia på bussen med. trevlaaaans ^^ ... sen väl i Tingsryd så ringde jag den där tanten om sommarjobb som jag skrev om igår :o hon var väldigt negativ och sen gav hon mig ett annat nummer till en annan tant. Jag ringde andra tanten ( tydligen hon som hade hand om de ) och hon va jätte positiv och berömmde mig massa för jag va på hugget osv :) så tog hon lite uppgifter och sa hon skulle höra av sig om hur de blev :) UUUUNDERBART ! sen kom min syrra och hämtade mig så jag slapp bussen :) . Så de blev lite tjejprat på vägen hem :):) super. väl hemma så när jag och syrran kom in så tyckte vi de va lite skumt de stog barnskor och sånt, eller hon märkte typ inte de. men jag gjorde :o Så ser jag min andra syrra ligga typ död på soffan :o ... så visade det sig att hon va jätte sjuk med feber och massa värk och grejer 00 så hon och pojkarna ska bo här tills hon blir bättre :D :D ... så jag blev gladis och umgicks med ungarna resten av dagen. Vi gick ut och hittade på massa och jag insåg hur jävla bra jag va på sånt :D yeay.  Vi träffade även Ph och jag lyckades få ungarna att kalla honom pannkakan :D yeay . :)
Bra dag :D men nu är jag bara glad över att dom alla sover så jag kan vila ut xD

Ledig imon eftersom det är Torsdag :D och de gillar vi :D :D


Kommit fram till att jag verkligen blir förbannad på folk som tydligen inte vet hur fan man svara på sms osv... GAH ! :@

Men nu ska jag försöka sysselsätta mig och sen sova :)

Peaaace & Loooove  / s

5 Maj - Tisdag

Skola då ja 00 .. och som alla andra tisdagar så hade vi kök. Fast nu va jag i varmköket :D och de gick suuuuuper :) bara för att jag, Jennie och Viktor är skillade :D oh yeah..  Sen tyckte jag massa synd om Nicole som mådde så dåligt 00 uss ja. Fast jag är ganska så pepp på att vi ska snacka om klassresa på fredag 8') vi jagade runt efter vår mentor idag och lyckades tillslut hitta henne och fråga lite om de blir nåt :D så hon sa vi skulle : " suga på lite ideér " HAH :D

men ja. efter skolan gick jag och Sofie och lämnade tillbaka min jacka :) Sen har jag inte direkt hunnit med så mycket mer :o sydde precis om min andra jacka lite så den blev lite mer som jag ville ha den :) Funderade lite på hur jag lyckades få VG i syslöjd xD okej, jag är faktiskt bra :D men jag har inte sytt på en symaskin på typ två år så mamma fick  skrika lite när de lät lite konstigt och sånt xD haha :D men de blev bra tillslut :)
Annars har det inte hänt så mycket, tiden sprang iväg sjukt snabbt som vanligt efter skolan -.-' men är man inte hemma förenns sex-tiden så blir det så (Y) ,

Ja just det, jag har inget sommarjobb heller. Är riktigt arg på Tingsryds kommun nu -.- GAH !  men ja. jag ska ringa nån tant imon och fråga lite om jobb 00 så håll tummarna för mig, för det lär ju behövas.

Sen får man vell säga grattis till Patrik som ska bli pappa 00 och grattis till mig som blir faster för andra gången (Y)


Orkar typ inte skriva mer 00. Pojkar suger oki :)

Take care /  s

4 Maj -

Heeeeej alliiihopa och välkommen till min nya blogg ;)
Tänkte jag skulle försöka vara lite mer serriös med denna och vara så aktiv som det bara går :D
Det lär nog bli att jag skriver mest om min vardag, tankar och mina funderingar ;)


Kan ju börja med att säga att jag tycker det är sjukt att det redan är Maj :o :o oj oj va tiden går. snart sommarlov :D

Dagen:
Skolan då ja 00 .. när jag och Viktor skulle till konsum så hade dom ingen klass :o eller dom hade ju, men inte twiser :( så jag blev suuuris och fick ta en fanta istä -.- . Sen va jag hos tandläkaren vid elva med, jobbigt :o kom typ tre minuter försent för jag sprang in och kissade och så.. så klagade tanten helt mycket :o tre minuter liksom :o hon bah: " nästan gång du är försenad kan du ju ringa eller ringa i klockan här utanför." de handlade om tre minuuuter -.- gaah va jag stör mig. liksom alla vet ju att tandläkare aldrig håller tiden -.- men självklart gjorde hon de idag xD ..

Men ja. Efter tandläkaren gick jag iaf och käkade i matsalen :o helt ensam xD läskigt :o men de va ju inga människor där eftersom klockan va typ tjugo över tolv, så de va inte så farligt :) , sen gick jag till sofie´s lektion. hon hade florist så jag va med dom resten av dagen 00 hjälpte Sofie och Madde lite. duktig som jag är :D , sen drog jag och Sofie till Börjes ;);)  så hitta jag en ny jacka <3 :D yeaaay. så ska lämna tillbaka den andra och så får jag pengarna tillbaka. kaanooon. jag som är så fattig denna månaden eftersom sista delen av räkningen på stugan ska betalas  :DD


Dagens fundering elelr nåt ?-
iaf- förstår inte varför alla tjejer är så fixerade av att va så smal ? jag är inte direkt så smal. inte direkt fet heller. men lite så där knubbig elelr nåt xD men iaf.. de flesta vill va smala för att de tror alla killar gillar smala tjejer ? men så är de iiiicke. Jag som har många killkompisar har ju fått höra en del :) , de flesta pojkar tycker bara det är fult och typ äckligt ? när tjejer är sådär pinnsmala. Hört många kommentarer som " haha skulle man ta i henne skulle hon ju brytas på mitten,.. osv osv osv..... klart finns de såna som gillar smala tjejer med. och såna som gillar såna jääääätteee tjocka tjejer :)  Så jag tycker alla bara ska va sig själva och inte köra med tusen miljoner dieter och skit :)
älska dig själv för den du är :D


Oj oj. första inlägget blev ganska långt ? xD    får skriva mer imon :D

take care :)   / s  

RSS 2.0