Fett nice !

Blev inget att åka till Patrik. Åkte till Olofström istä och handlade 8') , skulle ju ha massa veg mat nu till min vegetariska månad :) .. Så åkte med mamma, pappa, syrran och ungarna ! :) . Roooooligt ! hahahha xD Eddie blev kissig och jag hade högklackat. så jag tog honom i famnen och försökte små springa igenom  hela maxi till toan. Så sprang vi in mot toerna. så skulle man tydligen säga till i den "kiosken" .. Så kom en söt tant och bah: hallååå, ni får säga till här i kassan så öppnar dom till er :) . så vi sprang dit och sa till xD så sprang vi in på toan igen 8') . OCH VI HANN ! han kissade inte på sig (Y) xD , isåf hade han kissat på mig :|.. HAHAHHAH , uee -. men ja :)  jag stor shoppade :) , köpt 13 öl och fem par trosor (Y) och mammet och pappet köpte massa vegis mat till mig 8') så hm ja. nej nu ska jag planera med nickman och stinet. Verkar som det blir lite drickande med spel osv idag :)  Sen handledarkurs imorgon vid tio -.- ? ... wooho * not. så får ta det lugnt ikväll :)


PUSS PuSssS

Fredag

Blev ingen skola idag för jag var så sjuuuuukt trött och kände mig allmänt konstig. Så gick och la mig igen istä. Vaknade vid elva av att Robin säger att det är telefon till mig. Tar telefonen så var det min lärare xD , eller ja. En lärare. Har inte henne i något direkt, men hon är den ena mentorn för vår klass :) , men iaf. så frågade hon var jag var och så. Berättade att dom har börjat ringa hem till de som inte är sjukanmälda. xD så jag lovade att sjukanmäla mig under dagen. Så bara låg kvar i sängen.. Ville inte gå upp, men kunde inte somna om..
Tillslut så gick jag upp och åt lite frukost. Fast jag inte hade någon lust. Uss,

Gårdagen:
Igår fick jag svar på varför jag får svimmattacker osv. För jag har lågt blodtryck -.-' jobbigt jobbigt.
Igår var en dålig dag.. Först så vaknade jag vid fyra hemma hos Johan av att alarmet ringde. Då hade jag sovit högst två timmar. Gick upp och packade ihop mina saker sen gick jag och la mig i sängen en stund till. Johan var försvunnen, men orkade inte bry mig (A) ... Tillslut kom han in i rummet och frågade om jag inte skulle gå upp. S gick upp vid halv fem igen. Gjorde två mackor och åt.. Johan den slynan satt och spelade GTA .. och jag satt och surade över att jag visste han kunde gå och lägga sig när som. Sen fick jag springa till bussen.
Väl i skolan satt jag och väntade och väntade. Tillslut kom Fredrik. som jag övertalat kvällen innan att han skulle gå dit. Så smsade jag natta och frågade vart vi skulle mötas. Så sa hon brandstationen. Så gick jag och Fredrik in till Jonas och pratade med honom.. Då säger han att vi ska träffas vid brandstationen vid TIO ! och klockan va åtta (Y) . tack tack för informationen. Jag blev as sur. Så jag och Fredrik gick till stationen och läste tidningen xD , Fredrik beklagade sig under hela morgonen att jag lurat honom (A).. men ja. drog sedan bort till brandstationen och passade lite med en kork (Y) ., roooooliggt. not.

Aja, detaljrikt (Y) .. men iaf. Efter brandutbildningen så hade vi vinprovning i skolan. Då även skolsköterskan hämtade mig, natta och jennie. för vi skulle ta lite blodtryck, väga oss och mäta oss :) nu inför vår vegetariska månad. Slutade tidigt så jag och Viktor sprang iväg och hämtade min dator  <3 :) , och sen traskade vi till den överfulla bussen med min feta väska. Väl hemma så orkade jag ingenting. Jag var så sjukt trött. men tillslut så gjorde jag ett arbete till samhällskunskapen som skulle varit inne en dag tidigare. men lätt när man inte har sin skoldator? aja. fixade det. Sen var jag så överkänslig och trött att det var sjukt. Jag skulle koka mig lite lugnande te innan jag skulle sova och ja. när jag hällt i vattnet i det stora glaset så skulle jag tömma vattenkokaren. Gjorde det. Så när jag skulle sätta tillbaka den så välte jag ut hela glaset med te (Y).. Så jag började gråta jätte mycket xD HAHAHAH vadå känslosam xD .. men ja. fick koka nytt tevatten medans tårarna sprutade på mig ... Sen traskade jag upp och drack te´t .. F

Föressten. GAH ! så arg jag blev. Bara för att jag och Johan inte heter något om varandra på msn så fick jag tuuusen frågor om vi hade gjort slut osv. *suck -.-'  Jag försökte förklara gång på gång att man måste inte heta något på msn för att visa att man älskar varandra. För vi båda vet om det själva. aja. jag blev jätte arg så gick och la mig.

Och nu blev jag irriterad igen. Så ah. nu ska jag ringa Patrik istä och se hur vi ska göra idag.

Söndag..

Den här helgen blev galen. I fredags så kom Ampe och Viktor hit. Så vi körde runt lite. Skrämde ihjäl Nikkis lillasyster och hennes kompisar xD för vi körde förbi dom och bah: "ÅHH DE VA JU JASSSE !  BACKA !" , så vi stannar. kollar bak och dom stannar med och kollar på bilen. Så börjar Ampe backa.. Då börjar ungarna springa som fan xD HAHAHAH  Sen käkade vi lite pizza, eller jag och Stina åt:) Sen kärde Viktor och Ampe.. Så kom två andra män 00 .. Så körde vi till Växjö typ. och bara körde runt runt runt runt .. Lame xD hahah, men ja. Vi hade ju något att göra iaf. Sen blev den ena mannen typ kär i mig eller något 00 . HAHAH !  

Lördag: Jag, Nikki och Stina bestämde oss för att dra på någon fest i Osby.. men i sista minuten så ångrade vi oss och hängde med Emil på street race i Alvesta istä.. Va ganska lame. Inte riktigt min grej. Sen var det as kallt med xD ... men efter street racet så drog vi hem till Emil och drack vidare..Sen stack vi flickor hem till Stinet och lagade mat  och drack vidare 8') och busringde till Emma xD HAHAHHAHA , Sen var det ju så jävla kallt ute. Så när jag och Nikki skulle hem vid fyra - fem.. Så bestämde vi oss för att om vi hittade en cykel skulle vi sno den xD HAHAHA.. och ja. Jag är ju så dum i huvudet att jag går och kollar två cyklar utanför ett lägenhets hus där det var snubbar i köket och cyklarna va typ utanför det fönstret. men dom va låsta. Så vi gick vidare.. Nästa hus..... Står det en cykel på typ tomten. Och det lägenhetshuset är ett såkallat ungdomshus. eller okej ungdom och ungdom. Det är unga festar människor som bor där.. eller dom är tjugo något i hela huset.. hahah men ja, jag springer in där och kollar en cykel. Medans Nikki bah: "Sara för fan. Dom är ju där i fönstret." HAHA cyklen va upplåst. Så jag tog den.. Och springer mot Nikki och bah: "hoippa upp då" xD så cyklar vi iväg xD sktjusar hem Nikki sen cykalr jag hemåt. Så fick jag den brilijanta idén att slänga cyklen på en annan gata än min egen.. När jag cyklar på där så koimmer jag på att där bor ju Sheriffen i Ryd ;) .... Så jag tar cyklen och ställer den på hans "gånguppfart" .. Lutar den mot en buske där oich springer som fanxD , genar över två tomter så va jag hjemma ;) Hade jag gått den vanliga vägen hade jhag fått gå runt hela kvarteret och det tar typ tio minuter :)

Ehm ja. gick hem och däckade.

Söndag:
Vaknade tidigt som vanöligt efter jag druckit.. Mamma sa mina ögon är helt rödsprängda. Lustigt då. Så lite sömn jag har fått xD , hahah :D men ja, nu ska jag platta håret sen ska vi iväg med min Mormis. Typ och hämta pengar hos min morbror sen till min gudmor och hennes man :) *wohoo* Inte träffat dom på as länge 00 Så det blir kul.

och people. Håll tummarna för att min syrra inte har något bokat på Lördag. För har hon inte det. Så ska jag äntligen gå handledar kursen med henne och pappa så jag kan börja övningsköra :) Så håll tummarna som sagt.


Take care / s    ♥ :*

Kvälls öppet !

Idag så hade vi ju kvälls öppet i restaurangen :) , så hade jag kvällen med halva klassen typ  :) . trevlans. Fst jag mådde jätte dåligt ett tag :/ , sen gick inte allt riktigt som jag ville .. *uss* men ja, det blev bra tillslut :) ... Så just nu sitter jag i min syrras soffa. Eftersom jag inte dierkt kunde ta mig hem till Ryd nu ikväll. Men blir ganska skönt att få sova lite längre. nu när jag sovit länge hela veckan förutom i Måndags. eller ja, jag har sovit till tio senast varje dag :) , Så inte jätte länge..

Men ah. haha idag när jag satt i Tingsryd och väntade på bussen så kom fylle Bertil xD hahah ni flesta vet nog vem han är ? xD svin kul . Så han satte sig vid mig och pratade och pratade. om att han va en fylle gubbe osv xD

Men nej, nu blir det sängen !

Puss

Korthårig :(

Klippte mig idag.. och det blev..... KORT ! :( ,  men fick bort allt det slitna och min frisyr är ändå helt okej. Tycker jag själv då :) och jag har bara fått positiva kommentarer. Förutom av Johan (Y) xD han gillar mitt långa hår och han blev helt : vaaaaah e de kort 00 .. visa .  Sen när jag skickade bild så fick jag : Så sjukt det ser ut.  Bilden va lite konstig. Ser bättre ut irl än på bild faktiskt. Jag förklarade det för honom och frågade hur han menade med sjukt, men det visste han inte. Tror han yrade lite i nattmössan. För han skulle sova :) , Så han va antagligen vääääldigt trött. Fast jag kom på en sak nu. Sa ju att jag bara fått positiva kommentarer. Hur många hade sagt : " Fan va fult". Om dom hade tyckt det ? :o , :( :( Så nu litar jag inte alls på dom positiva kommentarena :/  SLänger in en bild nedan*

Äsch, Nu ska jag hoppa i säng.. Ska ju upp klockan tio imon med ;) för att inte sova bort hela dagen. Sen ska jag åka till Tingsryd vid ett. Kanske träffa Ph och Krille, sen går bussen vidare till stan vid två först. Så hoppas dom kan ses. :)  Sen väl i stan, lämna in datorn IGEN.. Sen gå in i köket och jobba -.- *suck* , Slutar inte förenns tio (Y) , Så blir att sova på teleborg imon. 








Ser ni så frustrerad och ledsen jag är 00 .. *buhuu*


Take care / s

Söt katt !

Satt här vid datorn så vände jag mig om och då ser jag att Snövit ligger och sover på min datorväska ? Såg så gulligt ut för hon hade verkligen pressat ihop sig på den lilla ytan. I vanliga fall brukar hon inte ens vara i mitt rum. Så fick en liten chock :) , Så nu ska jag pussa på min kisse katt sen sova :) <3




Tisdag - korv ätar natt !

Som sagt jobbat idag. Va ganska slappt, men ändå.. Jag va så seg typ 00. Fast det gick bra ändå :) , sen efter jobbet gick jag och mamma på en lång promenad och så gick vi inom Frisören och beställde varsin tid. Så jag är lycklig ! för jag fick en redan kvart över tolv imon  (onsdag) :D:D , ÄNTLIGEN ! detta  har jag väntat på. Det jobbiga är bara att jag inte vet riktigt hur jag ska klippa mig  :( men det löser nog sig. Kanske snagga ? :D hade varit sköönt ! . men fyfan.

Sitter just nu och har ångest över att jag börjar min vegetariska månad på måndag :(:(:(:( , jag kommer dö. alla som känner mig väl vet att jag älsakr kött :(:(:( så nu ska jagf frossa kött i en vecvka. själkvlart så gick jag nyss ner ocjh stekte två korvar 8) *mums* klockan är ju bara tjugo i ett på natten ;)  , men alla är duuma. säger jag inte kommer klara det.. Gah. inte för jag heller tror det, men man måste ju va positiv 00 .. *suck*

Nej nu ska jag äta upp min korv sen sova :)

Take care / s

Hoppsan :)

Jag verkar inte vara så bra på det här med bloggandet :o , men jag försöker iaf och det dyker ju ändå upp ett blogginlägg emellanåt :D . Hmm, senaste  ? Nisse älsklingen har äntligen kommit hem hit igen :) ,och ja.  Sen vet jag inte ? xD
jag är svin trött, efter att fått fyra timmars sömn inatt sen upp vid halv sex för att traska till skolan. Iväg till skolan och sen tandläkaren  :( , Sen skolan igen.. *suck*  Traskade in på House of pain med. För sofie och madde fick ryck, men jag och sofie gick ut därifrån ganska snabbt igen. Blev helt "äcklade" av att han var så otrevlig där. Inte mot oss, men han va ingen trevlig prick inte. Så aldrig mer in där :) haha ,

Annars inget ? Sitter och funderar på om jag ska gå upp vid nio eller tio imon :) , Ska hinna ta en promenix med Nisse, äta frukost, beställa tid för klippning, duscha och fixa mig lite. sen gå ner till Sjölunden och jobba några timmar. Fast det är inte förenns vid halv ett :) , Så det är ju soft ändå. Sen onsdag ska jag kanske till Sofie :) , Torsdag = Skola vid tre tiden till tio :| hahah :D okej det blir nog inte tio, men jag har kvälls passet och vi stänger vid nio.. Så jag kan ju drömma om att komma hem. Så blir att åka till syster och sova, sen Konditori på fredag. Men inga planer för helgen inte. Vill hitta på något kul ! Något förslag ?

Åhh,  jag och Sofie satt och pratade massa om balen och grejer 00 .. *Längtar* och vi har en reserv plan. Om vi inte lyckas tvinga våra pojkvänner så ska vi gå ihop :D xD hahhah :D Suuuuveränt !
Men nej, sängen snart kanske ? svin trött nu .

Take care / s

Måndag 7 September :o ,

Måndag idag. Dryyyyygt !  *snart helg , hehehhe  not. *  -.-  

EHm ja, Helgen var bra bra bra ! Hade faktiskt roooooligt i fredags. Hann till skolfotot, sen efter skolan kilade jag hem till syrran satt och väntade på att hon skulle sluta.. Sen drog jag på Feeeeest. Mycket skojsigt ! , tycker jag allt.  Slutade med att jag, Jät, Alex och Peter cyklade ( jag och jät blev skjtusade(A) ) in till stadeeen och drog till krogen.. Tog en drink, sen bar det vidare till mc donalds, sen lämna av Alex och Peter ... Sen började jag vandringen till Teleborg. LAAAAME !  .. eller ja. jät följde mig en bit.. :) , men ja.. Va framme vid fyra typ -.- och då svarade inte min kära syster xD hahaha så jag blev lite ledsen för jag trodde jag skulle få sova på bänken jag satt på xD så ja, ringde hem och grät som en galning. Så ringde mamma till min systers hemtelefon ( jag hade inte det nummret i mobilen ) och då vaknade hon.*puuh* så slapp sova på bänken xD HAHAH xD

Hmm ja, Lördagen blev det dricka lite, prata som tusan och flumma sönder hemma hos Stinet med Stinet själv och Nikki.  MYS !  :)  Hittade lite tantkläder 8') Såhär vacker och tjock ( som en söt tant ska va ) Såg jag ut :




Ja, sen i Söndags så va jag jätte duktig, Städade och hade mig, Bytte även lite gardiner, pyntade upp mina rum lite, PLUS att jag bytte plats på min rullgardin och min persienn precis som en riktig händig man *stolt* . Detta gjorde jag då eftersom jag hade min persienn i sovrummet, men den gjorde så det var så ljust i rummet ändå och jag hade min rullgardin som det blir mörkt av i tvrummet  ;) så ja. Detta har jag då sagt länge att jag ska göra. Minst hela sommaren, men nu äntligen fick jag tummarna ur rumpan och gjorde det xD . Så Johan borde vara stolt över mig nu :) ! eftersom han har klagat som tusan på att jag pratat om det men aldrig fixat det :) ..


Men nej, nu blir det sängen för min del. Super trött efter en lång köksdag -.-' 

Puss och Kraaaaaaaaaaaaaaam ^^  / s

woups (A) Saknat mig ? :D

Ojoj , nu var det lite för lång inaktivitet igen, 00 .. Blir till att ta nya tag :) ,
Skolan går bra bra bra :) jag har faktiskt skött den hittills och det är jag väldigt stolt över :) , Förövrigt funkar allt fint :) . Jag har börjat träna lite. Får se hur länge det håller bara (Y), jag brukar alltid va så pepp sen efter någon dag tröttnar jag xD :)  men det är bara till att ta nya tag som sagt. Nu för tiden så försöker jag vara så positiv som möjligt och det lär ni märka av här på bloggen och även IRL , kanske bdb med ? xD :) , får se ..

Hmm, annars inget ? .. Beställde lite kläder till mig idag och även en tröja och två par kalsonger till Johan :) .. Suverääänt.
Johan fyller ju år nu på lördag, men jag ska inte fira hans dag med honom, för den ska han fira med sina killkompisar. Dom ska köra lite laserdome eller var det paintboll ? hmm.. Vilket fall som. så ska dom göra något av det sedan dricka på kvällen och bara ha det "grabbigt" xD :D Så vi får fira helgen efter :), Bara vi !  ♥ :) wihuu ^^ saknar honom så sjuuuukt mkt nu. 00 ..

Mina planer för helgen är dock lite dimmiga än.. Fredrik sa idag att festen blir på Teleborg istä för stugan för det är så kallt där.. Mer vet jag inte ? är väldigt sugen på att dra dit, och det verkar som dom vanliga är bjudna. Han sa dom vanliga idag iaf när jag frågade vilka och han nämnde även att en viss person inte ska/får komma :) , Förövrigt så ska jag även försöka få in ett besök hos Nikki i karlshamn under helgen med 00 ...

Men uss nej, cyklade nyss lite mer än en mil på träningscyklen *stolt* så nu ska jag slänga mig i duschen en snabbis, koka en kopp te och kolla på Hanna Montana the movie :) , sen blir det sängen ..



Take care / s

RSS 2.0